Schroeven

Online schroeven bestellen

De tijd dat je naar de bouwmarkt ging voor schroeven ligt achter ons. Tegenwoordig kun je alles online kopen, met alle prijsvoordelen, gemakken en uitgebreide voorraden van dien. Niet meer naar de winkel om er vervolgens achter te komen dat de schroef die je nodig hebt niet meer op voorraad is. Daarnaast transparante prijzen, met een paar muisklikken kun je prijzen vergelijken en zien waar je het beste online je schroeven kunt kopen.

Waar moet je precies op letten bij het online kopen van schroeven? Kijk naar welke schroeven je nodig hebt. Is dit een bekend A merk zoals Spax of Heco? Dan kun je ervan uitgaan dat de schroeven precies dezelfde kwaliteit hebben en kun je puur op prijs gaan vergelijken. Wanneer je op zoek bent naar goedkopere merkloze schroeven, dan is het belangrijk om ook de kwaliteit in de gaten te houden. Dit is online natuurlijk wat lastiger inschatten dan in de winkel. Wel kun je aan de uitstraling van de webwinkel, de achtergrond en eventuele keurmerken zien of je met een betrouwbare partij zaken doet die verstand heeft van schroeven. Gratis retourneren of niet goed geld terug is ook altijd een extra zekerheid. Verder zal het ook eens testen zijn welke schroeven aan jouw kwaliteitseisen voldoen en welk merk of shop de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Ook verschilt het nogal welke schroeven je nodig hebt. De goedkopere spaanplaatschroeven zijn over het algemeen niet heel verschillend van kwaliteit omdat ze ook niet heel sterk hoeven te zijn. Ze kunnen hooguit wat verschillen in kleur en levensduur en wat eerder gaan corroderen. De duurdere vlonder- en terrasschroeven verschillen juist wel vaak flink in kwaliteit. Hierbij is een kwalitatieve schroef belangrijk omdat deze gebruikt wordt in hardhout en ook vaak buiten waar hij blootgesteld wordt aan de elementen. Hierbij is het dus veel belangrijker om een kwalitatieve en vaak duurdere schroef te bestellen.

De beste webshop die ik heb kunnen vinden om online schroeven te kopen is Schroevengroothandel.nl. Groot aanbod en meestal de laagste prijzen. Uiteraard zijn er veel meer websites waar je terecht kunt.

Succes met klussen en doe-het-zelven!

Leave a Reply