seo marketing

Een goede SEO tekstschrijver voor SEO teksten die scoren

Wil je werken aan je vindbaarheid binnen de resultaten van Google en andere zoekmachines? Dan is het verstandig om gebruik te maken van SEO teksten, je richt je daarmee op de organische zoekresultaten. De SEO tekstschrijver vraagt om een eenmalige investering in teksten, waarmee je vervolgens ‘gratis’ goed kunt scoren binnen de zoekresultaten. Daarnaast kun je gebruik maken van blogartikelen om je vindbaarheid ook op den duur op peil te houden. Desalniettemin liggen de kosten van goede SEO teksten doorgaans vele malen lager dan een dure Google Adwords campagne.

Organische vindbaarheid vs Google Adwords. De zoekresultaten van bijvoorbeeld Google bestaan uit twee delen, de betaalde Google Adwords posities en de organische zoekresultaten. De eerste posities vormen advertenties, je betaalt Google een bepaalde vergoeding voor een klik door een bezoeker. Dit betekent dat je meer betaalt naarmate meer mensen je website via de zoekresultaten bezoeken.

Als alternatief kun je een SEO tekstschrijver SEO teksten laten schrijven. Je werkt dan aan je vindbaarheid binnen de organische zoekresultaten. Klikt er een bezoeker door naar je website via die resultaten? Dan betaal je daarvoor geen vergoeding, het is een gratis positie waarmee je jezelf onder de aandacht kunt brengen.

SEO webteksten en blogartikelen. Hoe kom je aan een goede positie binnen de organische Google zoekresultaten? Je kunt daarvoor gebruik maken van SEO webteksten en blogartikelen met de juiste zoekwoorden, geschreven door een SEO tekstschrijver. Deze schrijver houdt rekening met de belangrijke zoekwoorden voor je website en integreert die optimaal in de teksten. Daarnaast kan een schrijver meedenken over het type content dat je plaatst, de onderwerpen die je kiest en de regelmaat waarmee je nieuwe artikelen plaatst. Er ontstaat een contentplan, om zowel nu als in de toekomst aan je vindbaarheid binnen de organische zoekresultaten te werken.

Kosten van een SEO tekstschrijver. Wat kost dat, een SEO tekstschrijver? De tarieven variëren flink, van enkele centen per woord tot €100 of meer per uur. Een goede SEO schrijver is online zelf goed vindbaar en rekent zo’n €20 – €25 per pagina. Dat lijkt een hoop geld, maar wanneer je er vervolgens een jaar lang 25 leads mee binnen kunt halen bespaar je al flink ten opzichte van de niet ondenkbare kosten van €1 per lead bij Google Adwords. Het tweede jaar kun je de content vervolgens gratis blijven gebruiken, waardoor de besparing alleen maar verder op zal lopen.

 

Leave a Reply