doos-op-maat

Dozen laten bedrukken

Een bedrukte doos is het ideale visitekaartje voor jouw bedrijf. Het draagt bij aan de herkenning van jouw merk en het is daarom een belangrijk component van de verpakking van jouw producten. Als je regelmatig artikelen via de post verzendt, dan is het een slimme manier om ook via de doos nog een beetje extra reclame te maken voor jouw bedrijf en hiermee meer bekendheid te krijgen. Een slecht bedrukte doos zal uiteraard niet positief bijdragen aan de herkenning van jouw merk. Zorgt er daarom voor dat de bedrukking van de doos van een goede kwaliteit is.

Dozen op maat laten bedrukken

Dozen zijn beschikbaar in alle soorten en maken. Van kleine dozen tot enorm grote dozen, je kunt ze allemaal naar wens laten bedrukken. Deze bedrukte dozen zijn gemakkelijk bij een groothandelaar online te bestellen, waar je ze vaak ook meteen kan laten bedrukken. Vaak staan de dozen al klaar en hoeven deze alleen nog bedrukt te worden, waardoor jij de dozen snel in huis hebt. Wanneer je veel verschillende soorten producten verzendt, is het van belang om dozen in allerlei soorten en maten te hebben. Je wilt natuurlijk dat deze allemaal voorzien zijn van hetzelfde logo.

Kwaliteit bedrukte dozen

Een ander belangrijk punt is de kwaliteit van de bedrukking van de dozen. De verpakking van het product is belangrijk voor de bescherming ervan, zodat het tijdens het transport geen beschadigingen oploopt. Het is daarom van belang op een sterke doos te nemen, die tegen een stootje kan. Daarnaast dient een doos ook als visitekaartje voor jouw bedrijf. Een kwalitatief goede doos zal dan ook een positieve indruk achterlaten bij de klant, die zich hierdoor jouw merknaam sneller zal herinneren. Kies daarom voor een kwalitatief sterke bedrukking wanneer je je dozen besteld, zodat jouw merknaam er niet snel afslijt.

Kijk voor meer informatie https://www.gepakt.nl

Leave a Reply