foldertip-boxershorts

Boxershorts

Paar weken geleden heb ik me verbaasd over een advertentie in een folder. Het betrof een aanbieding voor een boxershortsmerk bij de Dirk. De Dirk die nu ook kleding en ondergoed verkoopt? Ja, dus en met enige verbazing las ik de two pack boxers tussen de aardappelen, groente en fruit uit de schappen kan halen. Een echte foldertip aanbieding: de two pack kostte me 4.99!

Vol enthousiasme heb ik 2 two packs in mijn winkelmandje gegooid en afgerekend. De eerste keer dat ik ze aan had zatten ze niet top maar wel okay. Prima dacht ik toen nog. Mooie deal en ik kan weer even vooruit. Na de eerste was beurt kreeg ik dat vervelende gevoeld van goedkoop is duurkoop. De boxers waren verwassen en ook nog gekrompen. Het elastieken band was al aan het rafelen. Mmmmh

De tegel spreuk zingt nu door mijn oren: ‘de ergernis van slechte kwaliteit duurt voort als de vreugde van de lage prijs al lang vergeten is.’ Tja, het kan natuurlijk ook niet dat je een premium boxershort koopt voor 2.50 euro per stuk. Kwaliteit kost geld.

Recentelijk ben ik op zoek gegaan naar iets nieuws me het voornemen om wel iets te proberen met een hoge slaagkans. Dat je niet voor een dubbeltje op de eerste rij moet zitten is me duidelijk maar ik wil ook niet de hoofdprijs betalen voor mijn ondergoed.

Dann Hensums Boxershorts

In google typte ik “boxershorts” in en op het eerste blad kwam al het nieuwe Nederlandse ondergoedmerk Dann Hensums naar voren. Na het aanklikken vind je op de site een ruime collectie van boxershorts tegen zeer betaalbare prijzen. Voor 9.95 zijn ze in de boxershorts in de aanbieding. Bij bestelling boven de 39 euro (en dat zijn er dus 4) wordt het gratis thuis bezorgd. Vorige week heb ik ze besteld, dag later in de bus. Ben nu een wasbeurt verder en ze komen als nieuw uit de wasmachine. Fijn kan dus wel.

Leave a Reply